Onze school

Online formulier inschrijving beschikbaar vanaf 25/05 om 08.00 op onze algemene website

BRIEF HEROPSTART SCHOOL VANAF 2 JUNI - KLIK HIER

Beste ouders

We danken u voor uw interesse in onze school en het vertrouwen dat u in onze school stelt. We zouden u graag op onze school ontvangen op een inschrijvingsmoment, maar de huidige coronamaatregelen maken dit onmogelijk.

Samen met ons schoolbestuur hebben we de beslissing genomen om onze inschrijvingen digitaal te laten verlopen. Via het digitale formulier (zie algemene website www.mulhof.be) kan u uw kind laten registreren in onze school.

Na ontvangst van deze registratie zal u een bevestigingsmail met de nodige documenten ontvangen. Wij nemen dan verder contact met u op om af te spreken hoe de nodige documenten in orde gebracht moeten worden.

Indien u geen plaats meer heeft in onze school plaatsen we jullie op onze wachtlijst en bezorgen we u een weigeringsdocument.

De inschrijvingen starten op maandag 25 mei vanaf 8.00 uur (niet vroeger!). De inschrijvingen worden gerangschikt volgens binnenkomen van mail.

De juiste link wordt pas om 8.00 uur op onze website geplaatst.

Uw inschrijving is pas definitief indien:

- u akkoord gaat met ons schoolreglement en pedagogisch project.

- u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

- we de nodige documenten hebben.

In onze school hebben we een maximumcapaciteit van 24 kinderen per klas. Hieronder vindt u het aantal vrije plaatsen in onze school. Snel reageren is de boodschap want volzet = volzet!

Hebt u nog vragen, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met de school 053/64 57 60

Vriendelijke groeten

Katleen De Weweire

__________________________________________________________

Hartelijk welkom op de website van kleuter- en lagere school De Boomgaard.

Onze school heeft 2 vestigingen : De Boomgaard & Knipoog.

Voor algemene informatie en inschrijvingen raadpleeg je de algemene website.

Contact Info

Sint-GabriĆ«lstraat 152